Осіння програма здоров'я по догляду за шкірою, нігтями і волоссям


Подих осені відчувається задовго до того, як впаде перший лист. Літо залишилося позаду, повітря стає прозорим і одного разу вночі вперше за довгий час хочеться накритися теплою ковдрою.

Осінь - це та пора, коли потрібно внести зміни і в догляд за своєю шкірою, нігтями та волоссям. Ще по-літньому гріє сонце, але невдовзі задощить та настануть ранкові заморозки, вітри та  холод.

Для того, щоб примхи погоди не вплинули негативно організм, дерматолог Павло Медвецький розробив осінню програму здоров'я по догляду за шкірою, нігтями і волоссям. Її мета - наповнити організм важливою життєвою енергією та дарами осені. Програма складається з трьох частин:

1 частина - харчування та спосіб життя. У рамках цієї частини дерматолог Павло Медвецький розповість про те, як звички харчування та спосіб життя впливають на загальний стан шкіри, нігтів і волосся. Також буде звернено увагу на способи виведення токсинів.

2 частина присвячена правильному догляду за шкірою, нігтями та волоссям. Є дуже багато нюансів, які завжди потрібно враховувати.

3 частина присвячена способам накопичення поживних речовин. Дерматолог Павло Медвецький поділиться практичними порадами для вироблення корисних звичок, які наповнять тіло життєвою енергією. 


Лікар-дерматолог, трихолог у Луцьку:
Павло Медвецький
+38 097 247 2426 (Viber, Telegram)